Isıcam marka mimarisi yenilendi

Isıcam marka mimarisi yenilendi

Isıcam yeni marka mimarisinde ürün çeşitliliği artırıldı. Yeni marka mimarisi, temel özelliği yalıtım olan; ek özelliklerle kişiselleştirilip zenginleştirilebilen ve farklı çözümler sunan 3 farklı seri üzerine kurgulandı.
 
Isıcam marka yapılanması değişen pazar gereksinimlerine göre yeniden düzenlenerek, Isıcam’a özel çağın ihtiyaçlarını karşılayan bir marka mimarisi oluşturuldu. Bu yeni marka mimarisinde Isıcam’ın sıradan bir çift cam markası olmadığı, bunun çok ötesinde farklı yapılarda yaşam alanlarının ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen geniş bir ürün yelpazesi sunduğu vurgulanıyor.
 

Neden Isıcam Sistemleri ?

Çünkü Isıcam, farklı yapılarda ve özel kaplamalı camlarla oluşturulan yüksek teknolojiye sahiptir. Isıcam üstün teknolojisi sayesinde, yaşam alanlarının farklı ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilecek 3 seriden oluşan bir sistemler bütünüdür. Isıcam Sistemleri C, S ve K serileri ile her türlü hava koşullarının geçerli olduğu yaşam alanlarının kişiselleşmiş ihtiyaçlarına cevap verebilecek geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. 
 

Serilerden Oluşan Yeni Ürün Yapılanması

Isıcam Sistemleri’nin yeni marka mimarisinde ürün çeşitliliği artırıldı. Bu yeni yapı temel özelliği yalıtım olan; ek özelliklerle kişiselleştirilip zenginleştirilebilen ve farklı çözümler sunan 3 farklı seriden oluşuyor.
 
Isıcam Sistemleri C Serisi Isıcam Sistemleri S SerisiIsıcam Sistemleri K Serisi
 
Ek özelliklerle her ihtiyaç için bir çözüm var.
Isıcam Sistemleri’nin tüm serileri, ek özelliklerle özelleştirilip zenginleştiriliyor. Ek özellikler, seçilen serinin üzerine eklenerek yaşam alanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor, mutlu ve huzurlu iç mekanlar yaratıyor.